Se apropie sezonul vacantelor si cei mai multi romani incep sa caute cele mai bune oferte pentru vara aceasta. Atentie, insa, la escrocii din mediul online. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor spune ca o agentie reala de turism trebuie intotdeauna sa ofere toate detaliile despre biletele de avion, cazare si masa.

Pentru a nu fi inselati de escrocii de pe internet, romanii sunt sfatuiti sa isi aleaga cu atentie site-urile pe care le folosesc atunci cand cauta oferte pentru vacanta.

„La o asemenea oferta este posibil sa dai click si sa te trezesti cu banii luati din cont. Caut companiile de zbor oficiale, site-urile oficiale si imi caut eu zborurile”, spune Iarina, una dintre persoanele care obisnuiesc sa calatoreasca des in tara sau strainatate.

SURSADigi24
Articolul precedentMai multi turisti germani, aflati in vacanta pe insula spaniola Mallorca, au fost arestati dupa ce au provocat un incendiu
Articolul urmatorRusia interzice intrarea in tara a aproape o mie de americani printre care presedintele SUA Joe Biden si secretarul de stat Antony Blinken