Review parfum barbatesc Van Cleef & Arpels In New York

0
873

Astazi cei de la Wolfpick au reusit sa fac review unui parfum barbatesc pe care timp de 2 saptamani n-au prea stiut unde sa il incadreze. Este vorba despre parfumul barbatesc Van Cleef & Arpels In New York – https://bit.ly/3KMIquR .

Revenind la parfum, In New York i-au pus putin in incurcatura pentru ca este un parfum barbatesc al carui scop nu l-au inteles initial. Partea buna este ca pe masura ce il porti incepi sa ii gasesti atat sensul, cat si performantele incep sa ii creasca, sau cel putin, asa sa le percepi tu.

Asadar, in opinia lor, parfumul barbatesc Van Cleef & Arpels In New York isi doreste sa fie un fel de concurent pentru Dior Sauvage sau Bleu de Chanel, dar intr-un mod ceva mai discret.

Intr-un top parfumuri barbatesti, in care poate Sauvage si Bleu de Chanel ar detine pozitiile fruntase, In New York ar tinti pentru locurile 3-4.

Repetam, asta este parerea lor. Dar credem ca mai degraba urmaresti video-ul decat sa le citesti aici povestea, asa ca iti dorim vizionare placuta !

Articolul precedentCand incepe conflictul militar in Ucraina
Articolul urmatorPresedintele Romaniei, Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.