PSD a decis sa intre la guvernare fiindca situatia tarii devenise „dramatica”, a declarat joi presedintele partidului social-democrat, Marcel Ciolacu, la prezentarea in Parlament a bilantului celor 6 luni de guvernare in coalitie.

„Am construit un plan si ne-am luptat sa-l punem cat mai bine in practica. Venim in fata dumneavoastra si a romanilor sa spunem ce-am facut si de ce ne-am asumat sa intram la guvernare. Ma bucur ca in continuare PSD continua sa fixeze „ora la ceas” si mai nou ma bucur ca am evoluat. Ultima data aveam la usa vrajitoarele, acum avem opozitia. Incepem sa mergem inainte. Am decis sa intram la guvernare acum 6 luni fiindca situatia tarii devenise dramatica”, a afirmat Ciolacu la Parlament.

Conform presedintelui PSD, „guvernarile anterioare au provocat mai ales o lipsa profunda de incredere”, informeaza Agerpres.

SURSADigi24
Articolul precedentGrecia a trimis la ONU o scrisoare in care respinge ca unilaterale si neintemeiate pretentiile pe care Turcia le emite in ce priveste insulele din Marea Egee
Articolul urmatorPresupusul criminal al Beatei Molnar, incatusat la Oradea