Rezultate uluitoare pentru un studiu efectuat pe pacienti cu cancer rectal. Toti cei 18 pacienti care au participat la un studiu clinic s-au vindecat de cancer dupa ce au primit acelasi tratament, scrie „The New York Times„.

Desi studiul a fost efectuat pe un numar mic de pacienti, specialistii au fost impresionati de rezultate, care au adus „lacrimi de fericire” pentru pacienti si familiile acestora. Dupa tratament, cancerul nu a mai fost detectat nici prin endoscopii, tomografii sau RMN-uri.

Medicul Luis Diaz de la Centrul pentru Cancer „Memorial Sloan Kettering”, autor al cercetarii publicate in „New England Journal of Medicine”, in care sunt explicate rezultatele studiului, a declarat ca este primul studiu cunoscut in care un tratament elimina complet tumorile. „Cred ca aceasta este prima data cand se intampla acest lucru in istoria cancerului”, a spus dr. Diaz.

SURSADigi24
Articolul precedentAndrii Pokrasa a ajutat armata Ucrainei sa localizeze si sa distruga o coloana de blindate rusesti care se indrepta catre Kiev
Articolul urmatorAu fost gasiti hotii care au furat echipamentele de filmare si drona celebrului regizor britanic Charlie Ottley