Netflix este destinatia preferata pentru divertisment a unui numar record de oameni din fiecare colt al mapamondului. Din pacate, asta nu este suficient, iar la capitolul incasari, alta platforma face legea.

In 2021, Netflix a facut istorie, a reusit sa depaseasca YouTube, un serviciu de streaming gratuit, la popularitate. Nu a trecut insa mult pana cand platforma celor de la Google, mai mult o retea de socializare decat serviciu de streaming, a luat fata Netflix la ceva semnificativ mai important.

De aproape un deceniu, cand vine vorba de servicii de streaming, cei de la Netflix au facut o treaba foarte buna in a-si rotunji veniturile si a stabili sau depasi record dupa record pe partea de incasari. Pe termen lung, insa, reteta adoptata de Netflix pare totusi sa fie mai profitabila. Un raport publicat de Mirabaud Equity Research atrage atentia asupra faptului ca YouTube urmeaza sa genereze mai multi bani decat cea mai populara platforma pentru filme si seriale, chiar daca amandoua ofera continut video.

SURSAPlaytech.ro
Articolul precedentInca o incercare: Auchan mai pregateste o oferta pentru preluarea Carrefour
Articolul urmatorRenault AUSTRAL pe sosele