Compania Samsung se adapteaza si ea la nevoile clientilor, dupa ce Apple a facut acelasi lucru. Astfel, utilizatorii de telefoane Samsung isi vor putea acum repara singuri telefoanele, in confortul propriilor lor locuinte, dupa ce gigantul a incheiat un parteneriat cu compania iFixit. Acestia vor primi piesele de schimb, ustensilele necesare si vor primi si instructiuni.

Orice client Samsung din America isi va putea repara singur telefonul stricat, dupa ce compania a incheiat un parteneriat cu compania iFixit. Trebuit mentionat faptul ca doar posesorii de telefoane din gama Galaxy S20 sau Galaxy S21, precum si ai tabletelor Galaxy Tab S7+ vor avea posibilitatea sa-si repare singuri dispozitivele.

iFixit va furniza unelte si ghiduri, in timp ce Samsung va oferi acces la ansamblurile de componente originale ale afisajului (cu baterii integrate), sticla din spate si porturile de incarcare, dar in viitor vor fi incluse in program mai multe categorii de componente, precum si dispozitive suplimentare, asadar vor putea fi facute acasa din ce in ce mai multe reparatii.

SURSAImpact
Articolul precedentVarianta de buget a Samsung cu cele mai bune camere
Articolul urmatorApple ii notifica pe utilizatori ca urmatorul iOS 15.4.1 rezolva problema scurtarii autonomiei bateriei