ASUS a anuntat lansarea a doua sisteme compacte din seria numita Mini PC. Acestea ofera o combinatie foarte buna intre performanta demna de anul 2022 si un design compact si functional. ASUS Mini PC PN64 si PN52 au un volum de numai un litru, iar dimensiunile acestora sunt identice: 120 x 130 x 55.5mm.

Cele doua Mini PC iti permit sa conectezi pana la patru ecrane si dispun de o conectivitate generoasa, mai ales pentru acest format. Inca un lucru pe care il au in comun este o caracteristica speciala: Two-Way AI Noise Cancelation. Aceasta tehnologie asigura o claritate foarte buna a apelurilor audio-video si va face comunicarea foarte simpla si clara.

ASUS Mini PC PN64 poate fi configurat cu procesoare Intel Core 12th Gen si memorie DDR5-4800. Pe langa suportul pentru maxim patru ecrane, I/O-ul acestui PC include cinci porturi USB. In plus, iti ofera acces foarte simplu la compartimentele de stocare si memorie. In acest fel, upgrade-urile devin procese simple care nu necesita foarte multe cunostinte din partea utilizatorului.

SURSAZona IT
Articolul precedentHORIZON anunta lansarea in Romania a noilor televizoare AURORA OLED TV 4K
Articolul urmatorVrei sa citesti mesajele sterse de pe WhatsApp ?

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.