Noul model de a lucra de la distanta necesita, bineinteles, si o reajustare tehnologica semnificativa, atentia fiind acum indreptata catre nevoile de mobilitate si performanta care trebuie sa fie oferite neaparat intr-un pachet compact. ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) este un laptop surprinzator de performant pentru un sasiu de doar 14 inch diagonala si 15.9 mm grosime care nu face concesii cand vine vorba de accelerarea eficienta a fluxurilor de productivitate.

Tranzitia din ultima perioada la sistemul de munca hibrid sau la un program de lucru de acasa a influentat pozitiv evolutia tehnologiilor care fac posibila cresterea productivitatii in timpul lucrului de la distanta. Din acest considerent, toate portabilele ASUS din seria Zenbook sunt insotite de cele mai noi tehnologii proiectate pentru a sprijini biroul mobil, de functii si inovatii care nu iti pun piedici si te ajuta sa fii productiv, fara efort de acomodare din partea ta.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) este un model usor si foarte subtire care beneficiaza de inovatii special proiectate pentru a satisface exigentele tinerilor profesionisti care nu doresc sa fie limitati in ceea ce priveste locul de unde aleg sa lucreze.

SURSAEconomica.net
Articolul precedentApple produce deja iPhone 14 PRO
Articolul urmatorGoogle a introdus un nou dark mode

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.