Familia actorului american Bruce Willis a anuntat miercuri ca starul hollywoodian, in varsta de 67 de ani, a decis sa renunte la profesia de actor dupa ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzata de leziuni la nivelul creierului, care afecteaza capacitatea unei persoane de a comunica, informeaza site-ul revistei Variety.

„Pentru minunatii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem sa anuntam ca mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sanatate si a fost diagnosticat recent cu afazie, care ii afecteaza capacitatile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a insemnat atat de mult pentru el”, a anuntat familia starului american intr-un comunicat.

„Aceasta este o perioada cu adevarat dificila pentru familia noastra si apreciem iubirea, compasiunea si sprijinul vostru neintrerupte. Vom trece prin aceste lucruri impreuna, ca o familie unita, si am vrut sa anuntam fanilor aceste lucruri, deoarece stim cat de mult inseamna el pentru voi si cat de mult insemnati voi pentru el”, precizeaza acelasi comunicat.

SURSADigi24
Articolul precedentMisterul bolovanului de 50 de kilograme cazut „din cer”
Articolul urmatorLupte grele la Kiev si Cernihiv intre ucraineni si invadatori

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.