Oamenii legii au retinut o femeie de 43 de ani deoarece efectua, alaturi de fiica sa, activitati de estetica medicala, prin folosirea unor substante specifice, fara a detine atestate de studii. De asemenea, cele doua nu au declarat veniturile obtinute.

In cursul zilei de marti, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Ilfov au efectuat patru perchezitii la adresele a doua persoane, in cadrul unui dosar penal, intocmit sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati, potrivit Inspectoratului Politiei Judetene Ilfov.

Trei perchezitii au fost efectuate in Capitala, iar una in Ilfov. In urma acestora, oamenii legii au descoperit si confiscat cinci aparate electronice care ar fi fost folosite in activitatile de estetica medicala. Femeia in varsta de 43 de ani, si fiica ei de 24 de ani, nu aveau competentele necesare practicarii meseriei si nici nu declarau veniturile obtinute in urma operatiilor ilegale.

SURSAPlaytech.ro
Articolul precedentClujul se afla la un punct distanta fata de Bucuresti in ceea ce priveste calitatea vietii
Articolul urmatorKaufland inaugureaza miercuri, 26 ianuarie, un nou magazin

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.