Este cea mai mare achizitie din tehnologie: Microsoft va plati 68,9 miliarde dolari pentru compania care a dezvoltat jocuri precum Call of Duty, World of Warcraft si Candy Crush, o companie care a fost macinata de scandaluri interne in ultimul an. Achizitia va creste cu 50% veniturile Microsoft din gaming si arata cat de puternica este compania condusa de Satya Nadella. Microsoft este o forta in software-ul de business si un gigant al cloud computing-ului, iar prin achizitia de acum se „antreneaza” pentru a deveni o forta in metavers si transmite un mesaj clar si catre Facebook.

Dell Technologies anunta in octombrie 2015 cea mai mare achizitie din tehnologie: prelua cu 67 miliarde dolari compania EMC care furniza servicii de stocare a datelor, virtualizare, analiza si alte produse de cloud – computing.

Acest record a fost depasit marti, cand Microsoft anunta ca va prelua cu 68,7 miliarde dolari dezvoltatorul american Activision Blizzard. Microsoft arata ca este o forta si ca poate plati oricat daca i se pare ca merita achizitia pe termen lung.

SURSAHotNews.ro
Articolul precedentPolitistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat
Articolul urmatorCarrefour vinde smartphone-uri reconditionate cu 12 luni garantie

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.