DJI nu se opreste din realizat produse noi si urmatorul pe lista sa pare a fi DJI Mini 3. Noua drona a scapat pe web printr-un clip video, din care au ramas doar capturile de ecran. El a dezvaluit 4 functii principale ale noului dispozitiv DJI Mini 3 Pro.

Produsul se afla in teste inca din martie si ar trebui sa debuteze pe final de primavara. Se pare ca masinaria va cantari sub 250 de grame, ceea ce inseamna ca poti sa o ridici de la sol fara sa ai certificarile si inregistrarile necesare (cea FAA de exemplu, in SUA). Drona aduce o performanta superioara a camerei fata de generatia a doua si stabilizare evoluata. A adoptat un nou senzor al camerei, cu o deschidere mai generoasa, pentru performanta sporita si in situatii low light.

Exista si un gimbal mecanic pe 3 axe care face parte din setup-ul Pro. Inca nu e clar daca ambele laturi ale dronei vor avea cate un gimbal. Noul DJI Mini are si senzori superiori pentru detectia si evitarea obstascolelor. Cei doi senzori din fata si cei de jos vor oferi o detectie a obstacolelor din fata si de sub drona. DJI a facut si un upgrade de autonomie, oferind aici o baterie de 2453 mAh, care asigura o autonomie de 31 de minute acestei jucarii.

SURSARevista Connect Romania
Articolul precedentNova 9 SE – cel mai ieftin mid-range Huawei
Articolul urmatorOppo Find X5 Pro review