Teza de doctorat a premierului Nicolae Ciuca este vizata de o plangere penala depusa la sfarsitul lunii ianuarie la Parchetul General, scrie jurnalista de investigatie Emilia Sercan, in PressOne, dupa ce pe 18 ianuarie a dezvaluit ca premierul Ciuca a plagiat in teza de doctorat. Potrivit juristilor consultati de PressOne, ancheta nu va afecta analiza privind plagiatul.

„Exista un astfel de dosar la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica”, a declarat procurorul Alexandru Ionescu, purtatorul de cuvant al Parchetului General, conform sursei citate. Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plangeri penale inregistrate „in jurul datei de 26 sau 28 ianuarie”, a adaugat reprezentantul Parchetului General, care nu a precizat care sunt acuzatiile din sesizare.

Saptamana trecuta, procurorul de caz a dispus deja ridicarea tuturor documentelor de la Universitatea Nationala de Aparare Carol I (UNAp) care au legatura cu dosarul de doctorat al prim-ministrului Nicolae Ciuca, inclusiv teza de doctorat a acestuia, potrivit unor surse citate de PressOne.

SURSALibertatea.ro
Articolul precedentStarea de alerta s-ar putea sa nu mai fie prelungita
Articolul urmatorUn barbat a MURIT la locul de munca !

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.