Edi Iordanescu (43 de ani) sustine ca e aproape sa semneze cu un club din Arabia Saudita, dar contactele lui cu Federatia s-au intensificat. Burleanu si Stoichita nu mai sunt convinsi ca Ladislau Boloni ar fi solutia cea mai buna pentru nationala, plus ca i-a iritat cu amanarea raspunsului, inclusiv prin mesajul transmis ieri prin intermediul Gazetei. Toate detaliile, mai jos.

Selectionerii potentiali sunt plimbati ca intr-un roller-coaster, pica favoritul si apoi apare o alta solutie care nu fusese considerata principala. Acum a reaparut puternic in carti Edward Iordanescu, privit luna trecuta doar ca o varianta de rezerva. Surse GSP povestesc ca apele s-au agitat ieri, spre seara, cand a fost stabilita o noua runda de negocieri Edi – FRF.

Asta dupa ce a mai trecut o zi in care Boloni nu le-a raspuns lui Burleanu si lui Stoichita. Ba antrenorul in varsta de 68 de ani chiar a confirmat pentru Gazeta ca, dupa o intalnire avuta in Franta si dupa o negociere la Bucuresti, el a ignorat apelurile telefonice ale oficialilor din FRF.

SURSAGSP.ro
Articolul precedentSituatia lui Novak Djokovic (34 de ani) ramane in continuare incerta
Articolul urmatorAnamaria Prodan, marturisiri tulburatoare despre Laurentiu Reghecampf

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.