Presedintele Senatului, Florin Citu, va efectua o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, prima efectuata in ultimii 10 ani de un presedinte al Senatului Romaniei, in fruntea unei delegatii reprezentative, potrivit unui comunicat oficial al forului legislativ. Delegatia Senatului Romaniei va avea o serie de intrevederi oficiale cu reprezentanti ai Senatului si ai Camerei Reprezentantilor SUA, precum si ai Departamentului de Stat. Pe agenda discutiilor se afla dialogul parlamentar activ intre Parlamentul Romaniei si Congresul SUA, cu predilectie in ceea ce priveste aderarea tarii noastre la programul Visa Waiver.

Potrivit Senatului, vizita va avea loc la Washington D.C., in perioada 24-30 martie, avand ca scop reliefarea sprijinului deplin al Parlamentului pentru relatia bilaterala transatlantica cu SUA, bazata pe Parteneriatul Strategic si apartenenta la NATO.

Delegatia Senatului Romaniei va avea o serie de intrevederi oficiale cu reprezentanti ai Senatului si ai Camerei Reprezentantilor SUA, precum si ai Departamentului de Stat. De asemenea, vor avea loc si intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri din SUA si ai comunitatii romane din zona.

SURSADigi24
Articolul precedentLa Mariupol, mortii sunt lasati la marginea drumului si acoperiti cu paturi
Articolul urmatorSe pregateste integrarea Odesei in Rusia ?

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.