Inca o zi, inca un launcher nou de care am nevoie daca vreau sa ma joc ceva. Intr-o lume plina de Steam, Origin, GOG si Ubisoft Connect, ce rost mai are sa-mi incarc procesele cu Bethesda Launcher? Well, cred ca dezvoltatorii si-au dat seama ca mentinerea propriei platforme nu aduce niciun beneficiu concret, asa ca au decis sa-l deconecteze de la aparate.

Launcher-ul Bethesda nu va mai exista in decursul acestui an. Utilizatorii vor putea sa-si transfere jocurile, DLC-urile si obiectele in-game, currency-ul din jocuri si fondurile din portofelul digital… pe Steam. Wow, deci Bethesda a lansat un launcher proprietar de care nimanui nu prea i-a pasat, doar ca sa se convinga peste cativa ani ca Steam este cea mai buna alegere pentru a-si pune la dispozitia publicului jocurile.

Compania va oferi mai multe detalii despre cum se pot efectua aceste transferuri in decursul saptamanilor urmatoare. Tranzitia va putea fi efectuata incepand cu luna aprilie. Pe atunci, vei putea sa-si transferi inclusiv lista de prietni si salvarile din jocuri, dar vei fi nevoit sa copiezi manual unele salvari in folderul Steam. Bethesda incearca sa se asigure ca aproape intregul progres din jocurile cu pricina va fi pastrat si reluat de pe platforma celor de la Valve. Singura exceptie in momentul de fata este Wolfenstein: Youngblood, dar ehh…

SURSAZona IT
Articolul precedentCare este viitorul smartphone-urilor pliabile
Articolul urmatorApple produce deja iPhone 14 PRO

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.