In ultimele zile Apple a avut parte de niste PR negativ, dupa ce tot mai multi utilizatori iPhone 13 din China s-au plans de un bug care face ecranul roz. E vorba despre modele iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max si iPhone 13, varianta Mini nefiind afectata aparent.

Plangerile au aparut pe forumurile si comunitatile de discutii Apple in octombrie, iar primul utilizator care a semnala asta a avut parte de o unitate de schimb. De atunci cazurile s-au inmultit, iar raspunsul Apple nu a fost uniform. Unii utilizatori au primit terminale la schimb, altora li s-a refuzat acest lucru. Nu e foarte clar nici daca e o problema de hardware sau de software, desi software-ul pare mai degraba sa fie de vina.

Asta si pentru ca simbolurile de semnal si baterie par neafactate de bug. Exista si variatiuni pe tema acestui bug: ecran complet roz, doar portiuni de ecran roz sau pete pixelate de culoare roz. iPhone 13, 13 Pro si 13 Pro Max primesc la pachet cu problema si lag, blocaje ale sistemului si restart-uri din senin. In plus, aceste comportamente ciudate ale telefoanelor apar si dispar.

SURSARevista Connect Romania
Articolul precedentReview parfum barbatesc Ferrari Vetiver Essence
Articolul urmatorReview parfum barbatesc Creed Bois Du Portugal

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.