Nick Casciaro, marele castigator al emisiunii X Factor, este nedespartit de cea care l-a ajutat sa obtina premiul, antrenoarea sa, Loredana Groza. Cei doi sustin concerte impreuna si petrec in cluburi, iar relatia dintre ei pare sa fie una mai profunda decat o simpla prietenie. Nick si Loredana si-au facut bagajele si au pornit impreuna spre Italia!

Nick Casciaro a facut furori la X Factor cu timbrul sau impresionant, dar si cu prezenta scenica care nu poate fi trecuta cu vederea. Cea care l-a sustinut indeaproape si l-a ajutat sa isi indeplineasca visul a fost nimeni alta decat antrenoarea sa, Loredana Groza. Se pare ca ei au legat o prietenie stransa, iar dupa finalizarea competitiei continua sa interactioneze zilnic.

Nick si Loredana se afiseaza peste tot impreuna, sustin concerte si petrec, iar paginile lor de Instagram abunda de clipuri video si fotografii in care se distreaza pe cinste. Apropierea dintre ei a dat nastere speculatiilor, iar unii fani sunt de parere ca intre Nick si Loredana s-a infiripat o poveste de iubire. Atat Nick, cat si artista au dezminitit zvonurile si sustin ca intre ei exista doar o foarte buna comunicare si o chimie care tine de interactiunea avuta pe scena.

SURSAClick!
Articolul precedentParfum barbatesc Bleu de Chanel EDP Vs Bleu de Chanel „Tester” Vs Infinite love Corsica
Articolul urmatorReview parfum barbatesc Prada L’Homme L’Eau

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.