Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a cerut, marti, Guvernului, sa clarifice legal si rapid situatia firmei TMK Artrom din Olt, unde angajatii sunt afectati de sanctiunile impuse de statul roman Federatiei Ruse. Potrivit lui Ciolacu, sanctiunile internationale la adresa Rusiei sunt absolut necesare, dar nicio tara europeana nu a sanctionat angajatii companiilor producatoare si precizeaza ca aprobarea unei Ordonante de urgenta din partea Executivului pentru rezolvarea situatiei de la TMK ar clarifica si alte cazuri similare, transmite News.ro.

Liderul PSD afirma ca sanctiunile internationale la adresa Rusiei sunt absolut necesare, iar „taierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie”.

„Niciun leu, niciun euro nu trebuie sa finanteze razboiul lui Putin! Dar nicio tara europeana nu a sanctionat angajatii companiilor producatoare care au reprezentare in mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajati romani ai TMK Artrom din Slatina, in cazul carora, de mai bine de doua saptamani, nu s-a gasit nicio solutie! Oamenii nu sunt platiti, productia stagneaza si toate contractele de care depind companii importante din industria romaneasca au ajuns sub un mare semn de intrebare”, spune presedintele PSD.

SURSAG4Media.ro
Articolul precedentCine este femeia din Ucraina care a primit o lectie de viata intr-o benzinarie din Romania
Articolul urmatorRusia acuza atacuri cibernetice „fara precedent”

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.