In pasa cu „Sinteza Zilei”, realizata de Mihai Gadea, a fost dezbatuta problema ridicata de tenismenul Novak Djokovic si participarea sa la Australian Open. Alaturi de alti invitati, Mircea Badea a fost intrebat ce considera, raspunzand in stilul caracteristic, ironic.

„Ce consider in speta asta, Djokovic, consider totusi ca e prea multa smecherie, multa, prea multa si la domnul Djokovic, in sensul in care daca zici ca ce reprezinti tu, dar de fapt de 15 ani esti rezident la Monte Carlo, dar ai document in limba sarba, ca esti altfel nationalist de Monte Carlo, ca ai avut COVID-19 pe 16, dar pe 17 erai pe dilaila si pe 18 la fel, cand esti confruntat cu chestiunea, adica familionul lui, care vad ca e foarte si nationalist, si anti-vaccinist si foarte activ asa, pe comunicare, cand te intreaba lumea, corect, „mai, daca pe 16 aveai COVID-19, ai fost adica depistat, tu pe 17 erai pe dilaila cu copilasii si pe 18 erai de asemenea prin Tenerife?”.

Aaa! S-a terminat conferinta de presa. Dupa aia esti Djokovic si completezi un biet formular, totusi, in avionul tau privat si zice: ai mai fost in alta tara? Da! Ai mai fost. Exista imagini ca ai fost. Cam prea multa smecherie. Adica eu pot sa inteleg si nu imi place absolut deloc faptul ca exista si o agenda personala, fara doar si poate, a vaccinistilor care conduc Australia impotriva anti-vaccinistului Djokovic. Totusi, problema lui nu este ca nu s-a vaccinat, asta chiar nu mai intereseaza pe nimeni, ca nu e vaccinat Djokovic, mult succes, dar el e anti-vaccinist. Deci e in cu totul si cu totul alta dimensiune”, a spus Mircea Badea, realizator „In gura presei”.

SURSADCNews
Articolul precedentBilant COVID-19 din 12 ianuarie 2022, in Romania
Articolul urmatorCapitala este in scenariu rosu

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.