Oppo a anuntat oficial noul Find X5 Pro, flagship-ul sau pentru anul 2022 pe piata de smartphone-uri, pe care l-a confirmat deja anterior. De altfel, stiam deja mai multe detalii despre acest model la nivel hardware, confirmate chiar de catre Oppo pe cai oficiale, dar cunosteam si faptul ca acesta este dezvoltat in parteneriat cu Hasselblad. Alaturi de Find X5 Pro, compania a anuntat si Find X5 „strandard”, tot un model high-end, dar echipat cu un alt procesor.

Este clar din parteneriatul cu Hasselblad ca sistemul de camere de pe Oppo Find X5 Pro este atractia principala a acestui telefon. Vorbim despre un model echipat cu doi senzori Sony IMX766 de 50 de megapixeli, dedicati camerelor ultra-wide si wide. Camera cu zoom este una mai modesta, de 13 megapixeli, cu capabilitati de zoom optic 2x, zoom hibrid 5x si zoom digital 20x.

Toate aceste camere primesc procesare avansata datorata unui nou procesor de imagine numit MariSicilon X, construit de Oppo pe arhitectura de 6nm si care va permite aplicarea unor algoritmi avansati de imbunatatire a fotografiilor si clipurilor video inregistrate. Vorbim despre posibilitatea de a reduce nivelul de zgomot al imaginilor, inregistrarea de material video 4K pe timp de noapte si imbunatatirea culorilor si detaliilor captate in toate situatiile.

SURSAGo4IT.ro
Articolul precedentGoogle a introdus un nou dark mode
Articolul urmatorSiri va avea o noua voce

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.