Legendarul Panasonic Lumix GH5 a primit pe 22 februarie un succesor, Panasonic Lumix GH6, care pare cumva axat pe functii video noi. Ar putea fi destinat videografilor si celor care produc content la nivel profesionist. Se remarca prin senzorul de 25.2 MP, care e cu 20% mai mare decat al predecesorului.

Camera vine cu filmare 5.7K ProRes HQ si are 12+ stop-uri de dynamic range. Sunt posibile chiar 13+ stop-uri cu functia Dynamic Range Boost. La bord gasim un procesor de imagine Venus Engine, care ar fi de 2 ori mai rapid decat al al predecesorului. Camera e capabila sa focalizeze mai rapid, sa aiba mai putine artefacte rolling shutter si sa fie mai sensibila la lumina.

GH6 aduce si stabilizare imbunatatita, prin intermediul sistemului Dual IS 2. E vorba despre o stabilizare giroscopica pe 5 axe, care ofera 7.5 stop-uri de stabilizare, ceea ce face camera excelenta pentru filmarea direct din mana, chiar si cu obiective fara stabilizare la pachet. GH6 poate filma in 4K 120p 10 bit 4:2:0, si Full HD 240p 10 bit 4:2:2, dar si 4K 60 bit 4:2:2. Puteti chiar ajunge la filmare Full HD la 300 FPS cu frame rate variabil.

SURSARevista Connect Romania
Articolul precedentSamsung „te fura la cantar”, din nou
Articolul urmatorNoul OnePlus 10 Pro, o rusine

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.