Premierul Nicolae Ciuca a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca a fost informat de catre ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, care se afla la Bruxelles, ca exista acordul din partea reprezentantilor europeni pentru toate masurile cuprinse in pachetul social, iar acestea vor fi finantate si cu fonduri europene.

„Am avut astazi o discutie telefonica cu ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, care se afla la Bruxelles. A discutat toate elementele de scheme de ajutor de stat si toate masurile pe care noi le-am cuprins in pachetul social si avem acordul pentru ele. Deci, ceea ce am decis la nivelul coalitiei se va pune in practica atat prin contributia, prin asigurarea fondurilor de la bugetul de stat, dar si prin fondurile europene”, a spus Ciuca, citat de Agerpres.

Ciuca anuntase, luni, ca ministrul Bolos se va deplasa in aceasta saptamana la Bruxelles pentru discutii referitoare la Planul National de Redresare si Rezilienta.

SURSADigi24
Articolul precedentCiuca: Este obligatorie infiintarea Agentiei de Dezvoltare a Infrastructurii Spitalicesti
Articolul urmatorCiuca: Cauza principala a cresterii inflatiei este razboiul din Ucraina