Circa 300 de persoane au protestat sambata dupa amiaza in fata Ambasadei Rusiei de la Bucuresti, dupa ce in Piata Victoriei se stransesera nu mai mult de 400-500 de persoane la o manifestare pro-Ucraina, organizata de Greenpeace Romania alaturi de alte 11 organizatii civice.

Mai multe asociatii au organizat sambata o actiune de solidaritate cu Ucraina, alaturandu-se, astfel, mai multor capitale ale lumii unde au avut loc manifestari silimare. Participantii protestau fata de invazia rusa si cer incetarea imediata a focului si a crimelor impotriva umanitatii.

„Greenpeace Romania isi uneste fortele cu 11 organizatii civice pentru a participa la un protest comun de sustinere pentru Ucraina. Cerem oprirea razboiului si incetarea imediata a crimelor impotriva umanitatii si mediului care au transformat Ucraina intr-o rana deschisa. Sunt invitati toti cei care isi doresc o lume guvernata de pace, nu de interese meschine care se traduc in pierderi de vieti omenesti. Pacea nu poate fi atinsa fara a ne desprinde de industriile fosile care pompeaza bani in conflicte”, a transmis, Greenpeace, intr-un comunicat de presa.

SURSAHotNews.ro
Articolul precedentTraficul, oprit pe ambele sensuri de deplasare pe DN2
Articolul urmatorUn elev din Craiova s-a aruncat de la etaj pentru ca a luat 4 la biologie

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.