Razboi pe frontul economic, partea I. O ancheta semnata de Paul Angelescu si Cosmin Savu. Doi ani de pandemie, o criza energetica si acum razboiul din Ucraina vor schimba permanent ordinea mondiala pe plan economic.

Romania si o lume intreaga se pregatesc sa faca fata unui val de scumpiri la alimente si energie. Razboiul dintre Rusia si Ucraina, doi dintre cei mai mari producatori de cereale din lume, va influenta securitatea alimentara pe tot globul. Romania nu poate scapa de aceste efecte. In acelasi timp, avem rezerve uriase de gaze si o productie semnificativa de cereale care ne pot transforma intr-un furnizor de securitate pentru intreaga Europa daca stim, in al 12-lea ceas, cum sa le gestionam.

Au trecut 25 de zile de la declansarea „operatiunii militare speciale”, asa cum a numit Vladimir Putin invazia Ucrainei. Milioane de refugiati, zeci de mii de morti, zeci de orase mutilate. La granita Romaniei este in derulare cel mai mare conflict declansat pe continentul european dupa al doilea razboi mondial.

SURSAPROTV
Articolul precedentAmbasadorul Rusiei in Romania, despre al treilea razboi mondial
Articolul urmatorTraficul, oprit pe ambele sensuri de deplasare pe DN2

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.