Review parfum barbatesc de vara Ajmal Avid

0
294

Cand vine vorba despre parfumuri barbatesti de vara, cred ca cei de la Wolfpick au gasit unul interesant atat ca pret cat si ca miros pentru tine.

Parfumul se numeste Ajmal Avid – https://bit.ly/3tZJ02t , iar casa Ajmal, desi nu este foarte prezenta pe piata din Romania, ar trebui sa primeasca ceva mai multa atentie.

Dupa cum sugereaza si numele, Ajmal sunt creatori de parfumuri arabesti, dar ei au lansat o gama de parfumuri occidentale, care nu numai ca miros foarte interesant si usor de inteles, dar au si preturi foarte bune. Dintre parfumurile barbatesti pe care cred ca merita sa le incerci de la Ajmal, cei de la Wolfpick amintesc de BLU for men, Kuro for men, Evoke silver edition si Avid.

Fiecare dintre aceste parfumuri i-au surprins placut si cred ei ca daca ai ocazia ar trebui sa le incerci, pentru ca la pretul la care sunt comercializate, sunt demne de un blind buy.

Acum, cand vine vorba despre parfumuri barbatesti de vara, cred ei ca BLU si Avid sunt fascinante.

Avid, cel putin iti spune ca este un parfum de vara prin toate detaliile – incepand de la designul sticlei, culoare lichidului, pana la mirosul proaspat si relaxant.

Poti gasi mai mult informatii despre Ajmal Avid in video. Pana atunci echipa Campus Agronomie iti doreste vizionare placuta !

Articolul precedentAsteroid periculos pentru Pamant, monitorizat de la Observatorul Astronomic din Galati
Articolul urmatorFenomenele dramatice ar distruge lumea

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.