Fluxul de gaze prin conducta Yamal-Europe este zero, dupa ce Rusia ar fi inchis robinetul gazelor livrate catre Germania. Gabriel Comanescu, presedintele Grup Servicii Petroliere, a vorbit despre acest lucru la DC NEWS si atrage atentia asupra a ceea ce se va intampla pentru Romania.

Fluxurile de gaz prin conducta Yamal-Europe de la punctul Mallnow din Germania au scazut la zero marti dupa-amiaza, au aratat datele operatorului Gascade, scrie Reuters. In tot acest timp, livrarile de gaze rusesti catre Europa pe celelalte doua rute cheie ale conductelor au fost in general constante.

Fluxurile spre est, din Germania in Polonia, de-a lungul conductei Yamal-Europa de la punctul de granita Mallnow au fost ultima data la 1.451.155 kWh/h pana la ora locala 13:00, dar de atunci a scazut la zero, au aratat datele operatorului Gascade.

Conducta, care livreaza de obicei spre vest s-a inversat pe 15 martie, deoarece nominalizarile pentru a transporta gaz in Germania au scazut la zero, in timp ce clientii polonezi au cumparat gaz din Germania. Gascade nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii a Reuters.

SURSADCNews
Articolul precedentCum a reusit un expert IT din Ucraina sa demaste o retea de hackeri rusi
Articolul urmatorOana Zavoranu si-a surprins prietenii virtuali cu un nou anunt

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.