Imagini de o violenta rara au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o benzinarie din Sibiu, unde un sofer de ridesharing a fost batut si injunghiat. Publicatia locala Ora de Sibiu scrie ca barbatul a fost atacat pentru ca se plimba pe usa locatiei si agresorilor li s-a facut frig, reclamand ca „ii tragea curentul”.

Sursa citata scrie ca barbatul injunghiat ar fi angajat ca sofer la o firma de ridesharing. In acea seara, el a intrat de mai multe ori in benzinarie. Cei trei agresori, aflati in incinta, la masa, au fost deranjati de faptul ca, din cauza ca victima deschidea si inchidea usa, s-a facut frig in locatie. Acestia i-ar fi zis barbatului de 31 de ani sa nu se mai plimbe, iar de aici a urmat un schimb de replici. Fiindca „i-a tras curentul”, indivizii au sarit la bataie si dupa ce l-au lovit salbatic, unul dintre ei l-a injunghiat.

In tot acest timp, alti barbati care erau in incinta benzinariei s-au ferit, unii au iesit pe usa, fara sa intervina cineva. Dupa ce tanarul injunghiat a ramas jos, cei trei agresori au disparut si sunt cautati si la aceasta ora de politisti.

SURSALibertatea.ro
Articolul precedentBREAKING: Iohannis si Stoltenberg merg vineri in vizita la Baza Kogalniceanu
Articolul urmatorO femeie s-a trezit cu o drona in curtea casei sale

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.