Dmitro Kotenko, soldat in armata ucraineana, a murit in sudul Ucrainei in a treia zi a invaziei rusesti. Niciun membru al familiei lui Kotenko nu a fost prezent la inmormantarea sa. Parintii lui, care se numara printre oamenii pe care Putin a pretins ca ii salveaza de sub jugul asupririi ucrainene, sunt in regiunea Sumi din estul tarii, asediata de armata Rusiei, si nu vor putea sa depuna nicio floare la mormantul fiului lor.

Parintii lui Kotenko nu au auzit focurile de arma care au fost trase deasupra mormantului sau. Nu au vazut nici panglica legata de crucea sa de lemn si nici lopata de pamant aruncata peste sicriul in care se gaseste corpul sau neinsufletit. Cel mai probabil, parintii lui Kotenko nici nu stiau ca fiul lor era inmormantat in cimitirul Liciakiv din Liov, scrie BBC.

Cu aproape o luna in urma, acestia, impreuna cu cei doi frati ai lui Kotenko, erau la 900 de kilometrii distanta in apropierea orasului Sumi din estul Ucrainei, care era bombardat atat de intens de fortele rusesti ca a devenit complet rupt de restul lumii. Parintii lui Kotenko au apucat sa afle ca fiul lor a murit pe front inainte ca semnalul telefonic din zona lor sa se piarda complet.

SURSADigi24
Articolul precedentO noua tentativa de asasinat impotriva lui Volodimir Zelenski
Articolul urmatorRomania va avea gaze naturale si din alte surse iarna viitoare

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.