Aproximativ 400 de persoane si-au dat demisia din USR in ultimele doua saptamani, iar alte 100 au aderat la partid, a anuntat, luni, vicepresedintele USR Ionut Mosteanu.

„La o prima vedere pare ca de la 1 februarie pana astazi au plecat aproximativ 400 de colegi si au venit aproximativ o suta de colegi noi. Plecarea oricarui coleg este un moment trist pentru noi si eu le multumesc tuturor celor care au ales sa isi dea din timp, o secunda, un minut, o zi din viata, pentru acest partid. Cred in continuare ca noi suntem solutia cea mai buna pentru viitorul Romaniei. Il astept alaturi de noi pe fiecare roman care crede ca USR este solutia buna pentru viitorul Romaniei. E un moment complicat pentru partid. Asa cum am trecut de multe ori peste momente complicate, o sa trecem si peste acesta. Am incredere in colegii mei si in solidaritate”, a spus vicepresedintele USR.

Dacian Ciolos a anuntat public, intr-o conferinta de presa sustinuta pe 7 februarie, ca demisioneaza din functia de presedinte al USR, spunand ca este o decizie fireasca si de bun simt, in conditiile in care programul sau prin care a propus reformarea USR a fost respins de Biroul National al partidului.

SURSAHotNews.ro
Articolul precedentBREAKING Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale
Articolul urmatorMinistrul de interne: Granitele noastre sunt sigure

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.