Sotia unui politician ucrainean a scos din Ucraina aproape 29 de milioane de dolari si un milion si jumatate de euro, bani gheata. Bancnotele erau puse in mai multe valize.

Potrivit site-ului 24tv.ua, Serghei Luscenko, fost jurnalist si politician, publica pe contul sau de Telegram o fotografie cu valizele cu bani si sustine ca ar fi vorba despre Anastasia Kotvitkaia, sotia fostului deputat Igor Kotvitki. Om de afaceri, acesta este considerat ca fiind mana dreapta a lui Arsen Avakov, un politician bogat si influent, banuit de coruptie, care a fost ani de zile ministru de interne, sub diverse adminstratii, pana in vara anului trecut, cand si-ar fi dat demisia la cererea presedintelui Zelenski.

Femeia a trecut frontiera in Ungaria cu o masina inmatriculata in Ungaria si condusa de un cetatean ungar. Vamesii ucraineni au lasat vehiculul sa treaca, dar granicerii din Ungaria l-au controlat. Au gasit banii si au pus-o sa declare intreaga suma pe care o avea. Procurorii de la Kiev au deschis o ancheta.

SURSADigi24
Articolul precedentTensiuni in PNL, dupa ce Citu a cerut o evaluare a ministrilor
Articolul urmatorMomentul in care avionul din China, se prabuseste

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.