Vivo lanseaza oficial smartphone-ul Vivo V23 5G in Romania. Telefonul dispune de un exterior elegant care isi schimba culoarea la lumina UV si prima camera frontala de 50MP.

„Suntem incantati sa lansam pe piata din Romania cel mai nou smartphone din seria V, dupa feedback-ul pozitiv primit pentru predecesorul sau, Vivo V21 5G. Oferind o combinatie de inovatii, functii de ultima generatie si design deosebit, V23 5G surprinde utilizatorii si ii ajuta sa isi puna in evidenta stilul”, spune Erik Zhu, presedinte vivo Romania.

V23 5G are un sistem de camere selfie dual format dintr-o camera de 50MP, cu Eye AutoFocus, si o camera wide de 8MP. In plus, dispune de un sistem avansat de LED-uri pentru selfie-uri Dual Tone Spotlight. Cele patru lumini LED integrate discret in partea de sus a display-ului asigura o iluminare completa pentru rezultate mai bune. Spatele telefonului isi poate schimba culoarea, trecand de la tonuri calde la tonuri reci cand telefonul se afla in lumina directa a soarelui.

SURSARevista Connect Romania
Articolul precedentIn curand veti putea gasi in oferta magazinelor online televizoare sub brandul KIVI
Articolul urmatorWhatsApp, anunt de ultima ora! Aplicatia lanseaza noi functii.