5 sfaturi pentru cumparaturi la cel mai avantajos pret

0
444

Astazi cei de la WolfPick vin catre cu noi sfaturi pentru cumparaturi la cel mai avantajos pret:

  1. Nu trebuie sa iti iei ultimul model, dupa 6 luni – 1 an pretul scade cu ±25%.Foarte usor este sa exemplificam acest aspect cu telefoanele mobile. Acestea au un pret de lansare mai mare, dar in scurt timp acesta scade simtitor. Ba mai mult, nici nu ai nevoie de acea tehnologie, intre un telefon din 2019 si unul din 2018 din aceiasi clasa, diferentele la performante nu sunt asa mari, in schimb, la pretul de cumparare avem un mare avantaj.
  2. Urmareste pretul online al produsului/ serviciului pe care doresti sa il achizitionezi.In primul rand, daca precedezi asa vei stii daca de Black Friday sau cu ocazia altor campanii reducerile sunt cu adevarat substantiale.De asemenea, magazinele -atat cele online, cat si cele offline- afiseaza reducerile produselor fata de preturile initiale, nu fata de acum 2-3 luni. Prin urmare, daca urmaresti constant, vei stii daca pretul s-a modificat fata de ultima data cand ai verificat personal.
  3. Foloseste comparatoare de preturi si verifica si tu market place-urile principale.Aceste platforme sunt foarte bune pentru a iti face o idee. Dar nu te limita doar la acestea deoarece ele nu afiseaza preturile tuturor retailer-ilor. Intra personal si verifica si in alte magazine/site-uri cunoscute. Dar mai ales, nu fi comod! Chiar daca te-ai obisnuit ca la magazinul X produsele sunt de obicei mai ieftine cu cateva procente fata de magazinul Y, produsul tau poate intra la o campanie noua de reduceri la magazinul Y si astfel sa fie cel mai bun pret de pe piata.Aici te putem ajuta si noi. Daca vrei sa stii care este cea mai buna oferta pentru un anumit produs/serviciu, te putem ajuta oricand. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu sau sa ne scrii pe pagina noastra de facebook.
  4. Nu te bucura de cele mai mici preturi, incearca sa cumperi de la un retailer serios.Stiu ca un pret mare ascunde in spatele lui politici sustinute de marketing, dar in acelasi timp acesta garanteaza de cele mai multe ori si un management al relatiei cu clientii de calitate.Cu totii am avut tot felul de experiente din acest punct de vedere. Cel mai bine este sa te informezi inainte sa cumperi. Ma refer aici la garantie, politica de retur etc.
  5. Nu cumpara oricand, asteapta perioadele de sale-uri, iar aici te poti baza mereu pe noi pentru informatii utile.Tragem mereu un semnal de alarma atunci cand urmeaza o noua campanie de reduceri, atat pe blog, cat si pe vlog. Asa ca poti conta pe noi sa te tinem la curent. Tot ce trebuie sa faci este sa ne vizitezi de fiecare data cand poti.
Articolul precedentRedecorarea pentru fericire
Articolul urmatorMetafizica tuburilor