Timp de aproape 60 de ani, Alexandru Arsinel a slujit scena teatrului de comedie, atat din postura de actor si partener al regretatei Stela Popescu, dar si din cea de director al Teatrului „Constantin Tanase”. Dupa preluarea mandatului de Primar General, dupa cum declara artistul, in pixul sau statea prelungirea directoratului celebrului actor. Alexandru Arsinel spune ca nu intelege de ce nu a facut acest lucru, si a decis sa se retraga, mai ales ca are si probleme grave de sanatate.

Dupa ce termina Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale”, inca din 1962, Alexandru Arsinel nu a stiut altceva, decat scena, spectatorii, si comedia. In toti cesti ani, o viata de om aproape, celebrul artist a descretit multe frunti, fie singur, fie in celebrele cuplete cu regretata regina a comediei romanesti, Stela Popescu, sau in filmele lui Geo Saizescu, si nu numai.

In 1964 reusea sa intre in echipa de adevarate stele ale comediei romanesti de pe scena Teatrului de comedie „Constantin Tanase”, unde a jucat timp de 34 de ani. In urma cu 24 de ani, in 1998, preia functia de director al teatrului, si a fost in aceasta functie pana in 2020.

SURSAPlaytech.ro
Articolul precedentPerchezitii in Bucuresti si alte patru judete !
Articolul urmatorAu fost reluate lucrarile la pasajele Domnesti si Oltenitei

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.