Pentru cineva care-si doreste un apartament de lux, si dispune de bani, oferta dintr-unul din complexele rezidentiale din Capitala, poate fi o solutie. Situat in sectorul 1, complexul rezidential „One Mircea Eliade” dispune de adevarate bijuterii, iar preturile sunt pe masura.

Compania „One United Properties”, este unul din dezvoltatorii imobiliari cu investitii, doar in 2020, de aproximativ 900 de mmilioane de euro. Concernul imobiliar este controlat de Victor Capitanu si Andrei Diaconescu. Printre complexele rezidential dezvoltate de companie se numara si „One Mircea Eliade”. Complexul a fost construit in sectorul 1 al Capitalei, in zona Bulevardului Mircea Eliade, la numarul 18, direct la intersectia cu Calea Floreasca. Este foarte aproape de celebrul cartier „Primaverii”.

Tot aici, in afara de complexul rezidential, se afla „One Floreasca City” cu blocul de birouri „One Tower”, unde veti gasi un centru de fitness cu piscina, restaurante, magazine si alimentatie publica, un supermarket si zone comerciale in apropierea parcului si a lacului.

SURSAPlaytech.ro
Articolul precedentUn bursuc a fost prins pe o strada din Bucuresti
Articolul urmator2.000 de salariati de la Societatea de Transport Bucuresti sunt cercetati disciplinar

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.