ASUS a prezentat o noua serie de inovatii in cadrul evenimentului virtual „Incredible Unfolds”, dezvaluind designul pliabil al lui Zenbook 17 Fold OLED.

In acest context au fost prezentate si laptopurile Zenbook 14 OLED, ASUS Chromebook Flip CX5 si ExpertBook B5, ce constituie instrumente puternice atat pentru utilizatorii privati, cat si pentru cei din cadrul companiilor, monitorul ProArt Display PA169CDV cu tehnologie Wacom EMR, ce ofera experiente interactive creatorilor profesionisti cu ajutorul lui ASUS ProArt Pen, precum si seriile ASUS TUF Gaming F15 si TUF Dash F15.

ASUS a colaborat strans cu Intel si BOE Technology Group pentru a lansa Zenbook 17 Fold OLED, primul laptop cu ecran OLED pliabil de 17,3 inchi din lume. Designul permite utilizarea cu un singur dispozitiv a doua formate de ecran OLED; un touchscreen cu aspect 4:3 si diagonala mare de 17,3 inchi, cu rezolutie 2,5K, se pliaza la mijloc generand doua ecrane perfect alipite, fiecare cu aspect 3:2, diagonala de 12,5 inchi si rezolutie 1920×1280. In combinatie cu tastatura si touchpad-ul ASUS ErgoSense conectat prin Bluetooth, designul pliabil permite multiple moduri de lucru – PC, laptop, tableta, ecran cu tastatura virtuala, carte si ecran extins.

SURSAstart-up.ro
Articolul precedentMSI dezvaluie cele mai recente laptopuri de gaming
Articolul urmatorHP a prezentat la CES 2022 gama noua OMEN