Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, condamnat in octombrie 2020 la o pedeapsa cu inchisoarea de 13 ani si 272 de zile pentru tentativa de omor asupra unui fost viceprimar al municipiului Slatina, va fi eliberat conditionat, potrivit unei hotarari a Tribunalului Mehedinti.

Printr-o hotarare definitiva adoptata joi, Tribunalul Mehedinti a admis cererea lui Sandu Anghel de eliberare conditionata.

„Admite contestatia formulata de condamnatul Anghel Sandu, impotriva sentintei penale nr. 71/18.01.2022, pronuntata de Judecatoria Dr. Tr. Severin, in dosarul cu numarul 10989/225/2021. Desfiinteaza partial sentinta penala atacata in sensul ca: Admite cererea de liberare conditionata privind pe condamnatul Anghel Sandu.

Dispune liberarea conditionata a condamnatului Anghel Sandu din executarea pedepsei de un 13 ani si 272 zile inchisoare, aplicata prin sentinta penala nr. 130/2020, a Tribunalului Mehedinti. Dispune punerea in libertate a condamnatului Anghel Sandu de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr. 198/2020, emis de Tribunalul Mehedinti, daca nu este arestat in alta cauza (…) Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi 10 Martie 2022, la sediul Tribunalului Mehedinti”, se arata pe portalul instantei, in solutia pe scurt.

SURSAG4Media.ro
Articolul precedentFirma care ridica un ansamblu rezidential pe plaja salbatica de la Corbu, amendata cu 50.000 de lei
Articolul urmatorKlaus Iohannis: Cat razboiul continua, vor fi efecte economice

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.