Cel mai inovator startup al anului! TOKHIT, prima retea sociala bazata pe gaming si blockchain, reevaluata la 155 milioane de dolari. Cum va „tokeniza” brandurile si va plati utilizatorii pentru continutul creat

Libertate totala de exprimare, recompense financiare automatizate pentru utilizatori, investitii in creatii digitale unice, NFT-uri, absenta reclamelor si, totodata, o noua infrastructura pentru colaborari creative cu branduri: aceasta este viziunea despre Social Media cu care fondatorii TOKHIT, CEO-ul Andrei Ureche si Cristian Voaides, au atras atentia intregii lumi.

Reevaluat prin metoda Venture Capital de tip Pre-Money la 155 milioane de dolari, TOKHIT este, fara dubii, cel mai asteptat produs digital al momentului. Aflat in faza de pre-sale, TOKHIT a convins o multime de investitori de pe toate continentele sa profite de sansa de a cumpara tokens HITT ca o oportunitate extraordinara de investitie. Zeci dintre ei au avut parte de o experienta unica in Dubai, in luna septembrie 2021, in cadrul unui eveniment exclusivist, unde i-au cunoscut pe antreprenorii Andrei Ureche si Cristian Voaides, si au petrecut timp cu sute de influenceri din intreaga lume, veniti sa afle mai multe despre TOKHIT, reteaua sociala a viitorului. La acest eveniment s-a comunicat si data oficiala de lansare a aplicatiei: 22.02.2022.

SURSAHotNews.ro
Articolul precedentNoul Citroen C5 Aircross facelift
Articolul urmatorInca un antivirus face bani de pe urma ta

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.