In urma cu cateva zile, detaliam modul absolut terifiant prin care Norton 360 a decis sa faca bani de pe urma utilizatorilor care platesc oricum licenta la antivirus. Acum, inca un antivirus a decis sa-ti creasca factura la curent pentru a-si imbogati dezvoltatorii.

Avira este un antivirus foarte popular la nivel global din cauza faptului ca este gratuit. Este detinut de aceeasi companie precum Norton 360. In acest context, nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora faptul ca apeleaza la aceleasi practici cand vine vorba de generarea de bani pe spatele clientilor. Ideal ar fi insa sa fie un pic mai transparenti pe marginea subiectului si, eventual, sa te lase sa alegi daca esti sau nu de acord cu asta.

Avira a introdus in cea mai recenta versiune a antivirusului sau un instrument software care mineaza criptomonede Ethereum. Acesta este intitulat Avira Crypto si iti exploateaza la maxim resursele hardware in momentul in care nu-ti folosesti PC-ul. Partea problematica a intregii ecuatii tine de comisioane.

SURSAPlaytech.ro
Articolul precedentCel mai inovator startup al anului !
Articolul urmatorHuawei anunta lansarea P50 Pro si P50 Pocket

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.