Cazul lui Novak Djokovic, care nu este vaccinat anti-COVID si a carui viza de intrare in Australia a fost anulata din nou, a devenit subiectul unui set de caricaturi publicat de revista franceza de satira Charlie Hebdo. Liderul ATP este ironizat pentru incercarile sale de a participa la Australian Open, desi nu este vaccinat, contrar regulilor din Australia.

„Asistam la o viitoare criza diplomatica intre Serbia, de unde este Djokovic, si Australia? Jucatorul de tenis care se crede de neatins a plecat intr-adevar in Australia pentru a juca un turneu acolo, dar, neavand un plan complet de vaccinare, si-a vazut viza aruncata la gunoi si, prin urmare, este izolat intr-un hotel in asteptarea unei posibile expulzari din tara. Vino in Franta, Djoko, iti vei gasi fericirea printre antivaccinistii nostri!”, noteaza Charlie Hebdo, intr-un text intitulat „Novak Djokovic merita tot ce este mai bun”.

Intr-una dintre caricaturi, jucatorul sarb apare pe un teren de tenis avand ca baiat de mingi un pacient cu COVID, aflat pe un pat de spital si conectat la un aparat de ventilatie, regretand ca nu s-a vaccinat. „Sa-i dam baietii de mingi pe care ii merita”, este titlul caricaturii.

SURSALibertatea.ro
Articolul precedentBilant COVID-19 din 15 ianuarie 2022, in Romania
Articolul urmatorCat de aproape este un atac al Rusiei ?

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.