Claudiu Tarziu, copresedintele AUR, l-a criticat marti pe Calin Georgescu, propus pentru functia de presedinte de onoare al partidului si anuntat cu doua saptamani in urma de George Simion drept ocupant al acestui post.

„S-a discutat de o persoana, care a fost propusa tam-nesam intr-o adunare la Iasi, o persoana despre care cred ca nu indeplineste nici unul din aceste doua criterii (sa fi contribuit la dezvoltarea AUR sau sa fi facut lucruri bune pentru Romania – n.red.). S-a nascut o tulburare in societate cu privire la aceasta propunere, mai ales dupa prima iesire publica a acestui domn. Nu a stiut sa raspunda la intrebiarile esentiale, a facut o figura modesta, chiar dezastruoasa. Nu ai voie sa te pronunti in domenii pe care nu le cunosti, cum e istoria noasta recenta, ca sa nu incalci legi, sa nu lezezi sensibilitati. Si cand nu esti calificat pentru asta, e bine sa nu intri in astfel de dezbateri”, a spus Claudiu Tarziu intr-o inregistrare video postata pe pagina sa de Facebook.

Tarziu a continuat criticile la adresa lui Calin Georgescu si a spus ca va propune partidului alte nume pentru functia de presedinte de onoare: „acest domn nu a reusit sa raspunda la intrebari legitime privind felul in care vede rezolvarea unor probleme grave ale Romaniei. E un om care de 10-15 se ambitioneaza sa ajung premier si ma asteptam sa fie foarte bine pregatit, sa aiba raspunsuri la toate intrebarile. Aceasta persoana nu intruneste calitatile si abilitatile cerute de functia de presedinte de onoare al AUR. Cred ca putem gasi pe cineva foarte potrivit, am mai multe nume pe care le voi propune Biroului National sa le dezbatem”.

SURSAG4Media.ro
Articolul precedentBarna il ataca dur pe Ciolos dupa demisie
Articolul urmatorPNL nu ii va acorda „un cec in alb” lui Nicusor Dan

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.