Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat, marti, ca partidul sau va face majoritatile in Consiliul General al capitalei in functie de proiectele supuse aprobarii.

Liderul PNL a precizat ca formatiunea liberala nu-i va acorda „un cec in alb” primarului general Nicusor Dan si nu-i va asigura permanent acestuia majoritatea.

„Nu-i asiguram lui majoritatea, avem discutii in partid si ne uitam la fiecare proiect in parte, la proiectele care sunt bune pentru romani. Nu este o majoritate pentru Nicusor Dan, incercam sa gasim solutii pentru Bucuresti. Eu zic ca vom da drumul in Bucuresti la dezvoltare. PNL, bineinteles, a avut o majoritate cu USR la Bucuresti si o are in acest moment, dar in discutiile pe care le am cu presedintele PNL Bucuresti – si stiti foarte bine ca sunt presedinte interimar la Sectorul 3 – analizam acum pragmatic fiecare decizie. PNL la Bucuresti trebuie sa-i reprezinte pe romani si vom vedea cum facem majoritatile in functie de proiecte, sa vedem care sunt acele proiecte care ii ajuta pe romani”, a afirmat Florin Citu la B1 TV, potrivit Agerpres.

SURSADigi24
Articolul precedentClaudiu Tarziu (AUR), critici pentru Calin Georgescu
Articolul urmatorAutoritatile europene si cele americane au pus bancile comerciale in stare de alerta

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.