Dan Vilceanu, atac la ministrii PSD de la Munca si Sanatate

0
270

Dan Vilceanu, ministrul liberal al Ministerului fondurilor europene (MIPE), a criticat luni activitatea ministrilor PSD de la Munca (Marius Budai) si Sanatate (Alexandru Rafila) pentru slaba absorbtie de catre aceste ministere a fondurilor UE. In privinta renegocierii PNRR, Vilceanu a spus ca a observat ca si ministrul Budai a renuntat la ideea renegocierii si pune problema optimizarii. „Nu pot sa spun decat: succes la optimizare!”, i-a transmis Vilceanu.

Intrebat luni daca ar urma sa discute cu Comisia Europeana pe tema renegocierii procentului privind cheltuielile cu pensiile din PNRR, Dan Vilceanu a spus ca nu crede ca se mai pune problema renegocierii si a lansat un atac la ministrii PSD ai Muncii si Sanatatii pentru slaba absorbtie a fondurilor europene.

„Din cate am vazut in acest weekend nu se mai pune problema. Inteleg ca si domnul ministru al Muncii (n.a Marius Budai) a renuntat la ideea renegocierii si s-a pus problema optimizarii. Nu pot sa spun decat: succes la optimizare.”, a declarat Dan Vilceanu, ministrul Investitiilor si Proiectelor europene.

SURSAHotNews.ro
Articolul precedentMinistrul sanatatii: Ne pregatim sa ridicam restrictiile, dar cu precautie
Articolul urmatorAm stat la pieptul lui Ceausescu… vreo cinci secunde si ceva

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.