Gadget-uri utile pentru filmari mai bune

0
534

Cei de la WolfPick vin cu ceva util pentru pasionatii de gadget-uri:

1. Zhiyun SmoothQ sau orice gimbal pe 3 axe pentru telefon – https://shorturl.at/jlpr6

Chiar si cu sistemele de stabilizare pe care le au telefoanele mobile acum, filmarile tot nu arata atat de bine pe cat ne-am dori atunci cand ne miscam. Aici intervine un gimbal pe 3 axe, care preia si atenueaza miscarile corpului, tinandu-ti telefonul drept, filmarile tale aratand mult, mult mai stabil.

2. GoPro Hero 7 – https://shorturl.at/lvQ57

Cand vine vorba de camere de actiune, nu ai cum sa nu te gandesti la GoPro. Ajunsa deja la cea de-a 7-a iteratie, GoPro Hero este o camera impresionanta: filmare 4k cu 60 de cadre pe secunda, slow motion cu 240 cadre pe secunda la rezolutia de 1920 cu 1080, un microfon in sfarsit bun si tot felul de optiuni pentru Timelapse-uri incredibile. As adauga aici, ca bonus si ca face niste poze chiar bune si cred ca ma pot opri – GoPro Hero 7 chiar este o camera de actiune pe care trebuie sa o incerci.

3. Drona Tello – https://shorturl.at/nrMPR

Haide sa fim sinceri: tuturor ne plac filmarile cu drona. Sunt pur si simplu spectaculoase, dar majoritatea dronelor necesita un minim de experienta pentru a fi pilotate binisor. Am invatat asta pe calea grea, lasand o drona intr-un copac.Ce vreau sa spun este ca inainte sa iti cumperi o drona de 1000 de euro, poate ar trebui sa inveti sa pilotezi o drona mai mica si preferabil mai ieftina. Aici intervine Tello, o drona micuta, dar un inceput bun in calatoria ta de pilot.Filmarile cu Tello, desi nu extraordinare, sunt decente, la o rezolutie de 1280 cu 720, iar pentru proiecte video mici, catre cadre aeriene adauga lejer un plus de valoare.

Articolul precedentInversarea procesului de imbatranire devine reala
Articolul urmatorLunetistul american