Evenimentele povestite in aceasta carte sunt adevarate si sunt relatate din memoria mea, cat mai fidel. Departamentul Apararii, inclusiv personalul de rang inalt din Marina Militara Americana, a verificat acuratetea textului, editand materialul senzitiv vizavi de atitudinile, simtamintele sau circumstantele celorlalte personaje. Chiar daca si-au dat aprobarea pentru publicarea cartii, asta nu inseamna ca au fost incantati de tot ce au citit aici.

Insa aceasta este povestea mea, nu a lor. Am reconstruit dialogurile din memorie, ceea ce inseamna ca nu este vorba de o istorisire ad litteram a realitatii. Dar esenta celor relatate ramane adevarata.

In redactarea acestei carti nu au fost folosite informatii clasificate. Atat Biroul de Evaluare a Securitatii din cadrul Pentagonului, cat si Marina Militara mi-au cerut sa efectuez anumite modificari din motive de securitate. Toate acele solicitari au fost respectate.

Multi dintre oamenii alaturi de care am luptat sunt inca membri activi in trupele SEAL. Altii lucreaza in diverse functii pentru stat, aparand natiunea. Toti pot fi considerati dusmani de catre inamicii tarii noastre, la fel ca mine. Din acest motiv, nu le-am deconspirat identitatile in aceasta carte. Ei se stiu cine sunt si sper ca stiu cat de recunoscator le sunt.

Articolul precedentGadget-uri utile pentru filmari mai bune
Articolul urmatorTestarea obligatorie a virusului la locul de munca