Western-ul „The Power of the Dog”, musicalul „West Side Story” si serialul „Succession” sunt marii castigatori ai celei de-a 79-a editie a galei de decernare a Globurilor de Aur. In acest an, laureatii au fost anuntati exclusiv online, iar ceremonia a fost marcata de un boicot. Nu a existat o transmisiune televizata a galei si a lipsit defilarea pe covorul rosu a vedetelor de televiziune si film de la Hollywood, relateaza New York Times si Reuters.

Actorii, regizorii si studiourile de film au ignorat in mare masura gala din acest an, dupa criticile din 2021 conform carora Asociatia Presei Straine de la Hollywood (HFPA), cea care acorda premiile, a functionat pe baza unor politici etice indoielnice si fara membri de culoare. Radiodifuzorul NBC a ales sa nu difuzeze ceremonia.

Practic, duminica seara, membrii HFPA au anuntat castigatorii Globurilor de Aur de anul acesta, citind nume laureatilor intr-o sala de bal de la Beverly Hilton fara ca vedetele sa fie prezente. Apoi numele castigatorilor au fost postate pe Twitter in timp real.

SURSALibertatea.ro
Articolul precedentDe ce a refuzat-o Smiley pe Laura Cosoi ?
Articolul urmatorConnect-R, dezvaluiri despre prietenia cu Alex Velea !