Huawei a confirmat in mod oficial lansarea smartphone-urilor din seria P50 in Romania. Incepand cu data de 27 ianuarie, modelele Huawei P50 Pro si P50 Pocket vor fi disponibile la precomanda, iar pana atunci, Huawei pregateste o campanie promotionala, in care promite vouchere de reducere pentru comanda noilor telefoane, cat si alte premii pe care le va oferi pe magazinul Huawei Store.

Incepand de astazi, 13 ianuarie, clientii sunt incurajati de Huawei sa se aboneze la newsletter-ul de pe magazinul oficial Huawei Store. Abonarea la newsletter va garanta un voucher de reducere de 500 de lei din valoarea noilor smartphone-uri din gama Huawei P50, insa asigura si inscrierea intr-o tombola cu premii care se va termina pe 26 ianuarie.

Atunci vor fi anuntati castigatorii a patru telefoane pliabile Huawei P50 Pocket si 14 telefoane Nova 9. Tragerile la sorti pentru Nova 9 vor fi zilnice, in timp ce extragerea finala pentru Huawei P50 Pocket vor avea loc saptamanal. Voucherele vor putea fi folosite doar pentru achizitia de dispozitive P50 Pro sau Pocket si nu vor putea fi cumulate cu alte promotii, reduceri sau vouchere.

SURSAGo4IT.ro
Articolul precedentInca un antivirus face bani de pe urma ta
Articolul urmatorPremiera: Samsung Galaxy S22

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.