Au fost momente de panica in apropierea Capitalei, dupa ce o hala a fost cuprinsa de flacari in aceasta dimineata. La fata locului au fost alertate autoritatile, care au trimis 23 de autospeciale de stingere pentru a lichida focul. Potrivit primelor informatii, o suprafata de 2000 de metri patrati a fost distrusa de foc, in timp ce pompierii au facut toate eforturile posibile pentru a impiedica extinderea incendiului.

Alarma s-a dat in jurul orei 3:00 in aceasta dimineata, la Jilava, iar pompierii au intervenit de urgenta cu 23 de autospeciale cu apa si spuma si patru autoscari. Din cauza flacarilor extrem de mari, salvatorii s-au luptat pret de mai multe ore pentru a lichida incendiu.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa exista sanse mari ca aerul din zona sa fie afectat, avand in vedere ca au ars materiale din plastic si carton. Din informattile cunoscute pana acest moment, in zonele apropiate halei nu existau locuinte, astfel ca, posibilitatea extinderii focului la casele alaturate nu a existat. Pentru moment, pompierii se afla la fata locului, luptandu-se cu ultimele flacari, urmand ca reprezentantii ISU sa ofere mai multe informatii despre operatiunile de stingere a incendiului.

SURSAPlaytech.ro
Articolul precedentO piata din centrul Bucurestiului, inchisa din cauza produselor expirate
Articolul urmatorSapte surse de poluare care sufoca Bucurestiul tot mai rau

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.