Cine a crezut ca in cazul USR e vorba de un conflict de orgolii si nu de o Criza profunda, provocata de o lupta salbatica pentru putere, se va fi convins duminica, 6 februarie 2022, ca s-a inselat.

Pentru ca duminica, 6 februarie 2022, in cadrul Crizei s-a petrecut un eveniment care ne dezvaluie ca la USR avem de-a face cu o veritabila Lovitura de stat din interiorul unui partid.

Joi, 3 februarie 2022, la o reuniune a Biroului National, organism de conducere colectiv, dominat de oamenii lui Dan Barna, Dacian Ciolos, presedintele USR dupa Congresul din 2 octombrie 2021, a prezentat un amplu Program de masuri menit a scoate partidul din stagnarea echivalenta cu o agonie. Una dintre cauzele intepenirii USR intr-un procentaj de 10% sta in situatia schizofrenica de dupa Congres. Presedinte a fost ales Dacian Ciolos, de la PLUS. Biroul National, organismul caruia presedintele trebuie sa-i supuna orice decizie, apartine lui Dan Barna, care a candidat din partea USR. Infrint in alegeri, Dan Barna nu s-a resemnat. Ca orice brav politician moldo-valah, s-a angajat cu toate puterile intr-o cruciada de subminare a lui Dacian Ciolos. Scopul cruciadei trimite tot la un narav romanesc. Sa arate USR ca alegerea lui Dacian Ciolos a fost un dezastru pentru partid. Daca era ales el, Dan Barna, USR ar fi inflorit.

SURSAMediafax
Articolul precedentMinistrul Sanatatii, detalii despre situatia COVID in Romania
Articolul urmatorUn om de afaceri si-a cumparat propria strada in Brasov

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.