Un om de afaceri din Brasov a cumparat, la o licitatie a ANAF, o strada care deserveste accesul la scoala si gradinita pentru mai multe familii dintr-un cartier nou, potrivit BizBrasov. Primaria orasului nu a participat la licitatia respectiva pe motiv ca strada a fost mult supraevaluata, iar tranzactia ar fi fost una speculativa. Acum, edilii incearca sa negocieze cu proprietarul ca sa o revendice.

In decembrie 2021, terenul pe care se afla strada a fost scos la vanzare de catre ANAF, cu pretul de aproximativ 100.000 de euro, iar omul de afaceri Ede Erdely a cumparat sectorul de drum.

„A avut loc o licitatie. Din pacate, Primaria Brasov nu a participat la aceasta licitatie si strada a fost achizitionata de catre o persoana fizica. Dorinta tuturor locatarilor din cartier ar fi ca strada sa fie amenajata, asfaltata, iluminata si sa poata fi folosita de toti locuitorii cartierului”, a precizat Valentin Adi Tronaru, presedinte de asociatie din cartierul Avantgarden Tractorul, intr-o conferinta a consilierilor locali PMP.

SURSALibertatea.ro
Articolul precedentIon Cristoiu: Stenogramele unei demisii anuntate
Articolul urmatorStatul roman incepe sa-ti asigure casa si masina

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.